Etter noen år i "dvale" innhentet oppdretterlysten meg igjen🤪

En gang oppdretter alltid oppdretter??

Ligger kanskje i blodet, er født og nærmest oppfostret på hund og hundehår 😲

Har hatt hund av forskjellige slag hele livet, elghund, harehund, dachshund, collie, blandingshunder, golden, labrador og toller.

Drev med litt oppdrett av labrador og toller i perioden 2005-2010, men måtte omplassere mine hunder etter en vanskelig periode i livet.

Det var når jeg ble oppringt om hjelp til omplassering av tolleren Cika i begynnelsen av 2015 at jeg kjente det begynte å rykke i oppdretterfoten igjen 😀

Så da jeg fikk Cika "hjem" bestemte jeg meg fort for at hun skulle bli boende her, jeg hadde jo omplassert alle mine hunder, og vi hadde bare min mann sin whippet boende her, jeg tok det som et "tegn" fra høyere makter at nå var tiden moden for å gjøre noe for min egen del igjen og som gir meg mye glede og hygge, nemlig å engasjere meg i hund og hundehold, etiske retningslinjer for avl og oppdrett, og hund som terapi til eget bruk i første omgang så får vi se hva tiden viser..

Nå har vi kommet til høsten 2018 og her har det skjedd mye de siste tre årene, tolleren Cika har hatt tre kull og er nå pensjonert fra avl og jobber nå som min private lykkepille. Hun ble begynnelsen på mitt nye oppdrett her på Synnfjell kennel. 

Har tisper ute på fòravtaler, og i Cika sitt siste kull beholdt vi Frøydis her hjemme. Og for at den gamle whippeten ikke skulle føle seg ensom i sin rase så kjøpte vi en whippet til, så nå bor det fire hunder her sammen med meg, min mann og mine to yngste barn :) 

Del denne siden